06 24 12 95 45 | 070 20 42 425 info@urban-vastgoed.nl

Als vastgoed beheerder ontzorgen

wij u volledig

complete ontzorging & minimale kosten

Particuliere huurders, studenten, maar met name expats en corporate huurders geven sterk de voorkeur aan professioneel beheerde woningen. De professionele aanpak stelt gerust, maar voorkomt ook emoties van beide kanten. Ons beheersteam is ervaren in het onderhouden van proactieve relaties met huurders en met behulp van ons eigen beheerssysteem wordt de huur op tijd geïncasseerd, de administratie nauwkeurig bijgehouden en complexe vraagstukken op tijd behandeld. Technische zaken worden tevens snel opgelost en de meeste vragen worden voor u uit handen genomen. 

Wij zijn van mening dat service overleeft in de makelaardij. Daarom zit bij Urban vastgoed de beheerservice standaard in het verhuurpakket.

Verhuur bemiddeling

 • U onderhoudt het contact met de huurder
 • Geen technisch en financieel beheer
 • U verzorgt zelf de eindoplevering
 • U verzorgt zelf de eindafrekening waarborgsom en energie
 • U voert actief vermogensbeheer, een fiscaal risico

Verhuur management 

 • Geen contact met huurder

 • Zekerheid van inkomsten

 • Inclusief eindoplevering en afhandeling waarborgsom

 • Fiscale voordelen in box 3, geen actief vermogensbeheer

 • Professionele schoonmaak, zodat de woning direct klaar staat voor de volgende huurder

 • Professioneel serviceteam voor alle technische calamiteiten

 • Sleutelbeheer voor het geval huurders zich buiten sluiten

 • Professioneel debiteurenbeheer met maandelijkse overzichten

Service

Woningbeheer hoort bij onze service.

Als eigenaar en investeerder weet u hoeveel tijd u kunt besparen met de telefoongesprekken met de huurder en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Onze voordelige en uitgebreide beheerservice is ontworpen om u gemoedsrust te geven en wij nemen daarmee voor u de verantwoordelijkheid van een full-time verhuurder uit handen. Dit is de reden waarom 95% van de verhuurders voor woningbeheer kiezen via Urban Vastgoed.

Naast de ontzorging via een makelaar profiteert u van de fiscale voordelen in box 3, omdat u het actieve vermogensbeheer uit handen geeft aan een verhuurmakelaar. Een geruststellende gedachte voor veel beleggers.

Ontzorging Geen kosten bij leegstand

Wegens het contact met de huurder, het periodieke onderhoud, onze schoonmaakservice en de begeleiding bij de uitcheck, zorgen wij ervoor dat uw woning direct weer gereed staat voor de volgende huurder. In de laatste maand voor het aflopen van de huurovereenkomst bieden wij de woning weer aan en minimaliseren daarmee enige leegstand. Huurders zijn verplicht medewerking te verlenen bij eventuele bezichtigingen in de laatste maand van de huurovereenkomst.

Op het moment dat de woning leeg staat dan rekenen wij geen vergoeding. Omdat u ook geen vooruitbetaalde commissie betaald bij Urban Vastgoed is het ook voor ons een groot belang dat uw woning snel weer is verhuurd aan een betrouwbare huurder.

 

Transparant – Uw belang is ook de onze

Wij geven u graag een eerlijk advies. Met een minder courante investering is het voor ons lastiger om uw woning succesvol te verhuren. Indien u ervoor kiest om uw woning via Urban vastgoed te verhuren dan verdienen wij alleen op het moment dat er huurpenningen worden geïncasseerd. Wij rekenen tenslotte geen eenmalige commissie op voorhand, zoals bij de meeste verhuurmakelaars. Een goede screening is daarom ook in ons belang! Ook helpen onze aankoopmakelaars u graag met een goed advies op het moment dat u op het punt staat om een woning aan te schaffen om te verhuren.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of interesse in Urban Vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.