06 24 12 95 45 | 070 20 42 425 info@urban-vastgoed.nl

Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Vind een woning

Een huis of appartement vinden in deze tijd is best eenvoudig. Met behulp van Funda en Social media is het aanbod makkelijk zoeken. Een woning kopen is echter een stuk lastiger. De woningmarkt in kent best wat haken en ogen. Veel kopers incasseren de ene na de andere teleurstelling na een bezoek aan een open huis. Dit zult u vast herkennen.

Zo krijgt u niet alleen te maken met erfpacht, maar ook met funderingsproblemen en verplichte verkoopclausules. Met behulp van onze gecertificeerde aankoopmakelaar kunt u problemen voorkomen en een woning kopen tegen de beste condities. Een makelaar weet moeilijke situaties op voorhand te herkennen. Dit scheelt een hoop tijd en energie aan onderzoek en kansloze bezichtigingen.

Aankoop makelaar

U zult het vast al ervaren of gelezen hebben. Het aankopen van een huis of appartement is momenteel niet zo eenvoudig als het verkopen van een woning. Gelukkig kan een gecertificeerd aankoopmakelaar uitkomst bieden.

Hij heeft een gunfactor dankzij zijn grote netwerk, waardoor hij eerder op de hoogte is van het woningaanbod. Ook herkent hij sneller en op voorhand de voor- en nadelen van bepaalde wijken, complexen en verkoopclausules. Zijn technische achtergrond zorgt ervoor dat bouwkundige verrassingen uitblijven. 

Als gecertificeerd aankoopmakelaar werken wij nauw samen met collega-makelaars en raadplegen wij systemen waardoor wij u nog eerder op de hoogte kunnen brengen van het nieuwste aanbod.

Dit kan net het verschil maken qua timing, waardoor u een grotere kans maakt als koper.

De beste condities

Zoals gezegd is het vinden van een huis makkelijk. Via Funda of social media kunt u het meeste aanbod direct raadplegen. Met behulp van steeds meer kanalen wordt het makkelijker voor de huizenzoeker om het woningaanbod te raadplegen. Hier heeft u geen aankoopmakelaar voor nodig. Echter in de huidige tijd van krapte bent u vaak al te laat op het moment dat u de droomwoning online heeft gevonden. Hoe vaak is deze niet al verkocht terwijl u hem toch nét pas online tegen bent gekomen?

Heeft u eindelijk de ideale woning gevonden? Dan is het belangrijk om het hoofd koel te houden en niet teveel betaalt. Onze aankoopmakelaar neemt graag de tijd om samen met u de wensen door te nemen. Naast het voorkomen van een te hoge prijs voor uw woning kan onze aankoopmakelaar u ook behoeden voor eventuele problemen met een VvE, een slechte fundering, bouwkundige problemen, ontwikkelingen in de omgeving die het woongenot kunnen beïnvloeden of andere zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of interesse in Urban Vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.