06 24 12 95 45 | 070 20 42 425 info@urban-vastgoed.nl

Wat kunnen we voor u doen?

Stuur ons een bericht

Missie & visie

Onze missie is om binnen de Nederlandse vastgoedsector bekend te staan om ons complete aanbod aan hoogwaardige diensten die elk op een grondige, persoonlijke en betrouwbare manier worden geleverd.

Wij nemen u graag stapsgewijs mee door het proces waarbij u garant staat door de perfecte service die wij graag inzetten met onze expertise binnen de woningmarkt. URBAN Vastgoed is het allround vastgoed adviesbureau opgericht door ervaren vastgoed professionals met sterke passie voor vastgoed. Wij maken onderscheid van traditionele makelaarskantoren door onze jarenlange ervaring in te zetten op meerdere facetten binnen vastgoed. Wij zetten een stap extra voor de doelen van onze langdurige en betekenisvolle relaties. Dit doen wij door…

BETROKKEN, INTEGER, ONAFHANKELIJK & PROFESSIONEEL

Naar onze klanten te luisteren.

De wensen van de klant volledig te vertalen naar onze persoonlijke en professionele service. Een ‘Advies op Maat’ opleveren die naadloos aansluit op de vraagstuk(ken) van de klant.

URBAN Vastgoed staat voor een hoogwaardige, veelzijdige en kwalitatieve service en ontzorgt u volledig bij aankoop, verhuur en beheer van vastgoed voor zowel particulieren als professionals. Dit ziet u terug in de kernwaarden van URBAN Vastgoed.

Heeft u vragen?