06 24 12 95 45 | 070 20 42 425 info@urban-vastgoed.nl

Snel uw huis verkopen

Gratis vrijblijvend advies en bod ontvangen!

No cure, no pay

Dankzij de groeiende populariteit van de Randstad is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is minimaal. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt?

Als u een huis of appartement verkoopt heeft u eigen ideeën en een eigen budget. Dat u als verkoper in deze snelle markt niet zit te wachten op dure presentaties begrijpen wij. Als makelaar investeren we dan ook graag in de relatie en vinden we dat u alleen hoeft te betalen op het moment dat de afspraken zijn nagekomen en u tevreden bent over de geleverde dienst. U betaalt dus ook geen opstartkosten. Dit geldt voor de woningpresentatie, maar ook voor alle diensten die u wilt afnemen.

In de huidige markt waarin we geen moeite hoeven te doen om kopers te vinden, vinden we het niet meer dan logisch om samen te investeren in het verkoop- of aankooptraject. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen doen, zo kunnen we een tarief op maat afspreken. Al onze services zijn maatwerk en op basis van no cure, no pay: u betaalt nooit voor diensten die u niet afneemt. 

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in ervaar of u ook een klik hebt met onze werkwijze.

Waarom een verkoop makelaar

Als u zeker wilt weten dat u het maximale resultaat haalt uit de verkoop van uw huis, schakel ons dan in als verkoopmakelaar. U weet dan zeker dat u voor een maximale prijs verkoopt, tegen de beste voorwaarden, dat u uw zaken juridisch ook goed geregeld hebt en u alles in goede handen geeft.

In een populaire stad is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is beperkt. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt?

Waar kan een makelaar u bij helpen?
 • Een grondige inspectie en realistische waardebepaling van uw woning
 • Professionele marketing van uw huis; (360-graden) foto’s, video’s en advertenties op Funda en Social media
 • Bepalen van de perfecte verkoopstrategie
 • Benaderen van woningzoekers via het grote netwerk van Urban Vastgoed
 • Het voeren van onderhandelingen met de potentiële kopers, met de hoogst mogelijke verkoopprijs als inzet
 • Afhandeling van de administratieve en juridische zaken

onze Werkwijze

Groot netwerk

Urban Vastgoed heeft een enorme database aan klanten waaronder particuliere kopers en beleggers, maar ook met collega aankoopmakelaars. Met behulp van kanalen als Funda en Social media weten wij altijd de hoogst mogelijk prijs voor uw woning te realiseren. Daarnaast hebben wij een groot klantenbestand aan investeerders die via ons verhuren en altijd op zoek zijn naar woningen in de grote steden om verder te bouwen aan rendement.

Wordt uw geld op de bank ook steeds minder waard en twijfelt u of de waarde van uw woning niet verder zal stijgen? Met andere woorden, is dit wel het momentum om te verkopen? Met onze unieke combinatie, verkopen en verhuren, kunnen wij als verhuurmakelaar en als verkoopmakelaar u alle voordelen en nadelen voorleggen. We werken met een enthousiast team bestaande uit goed gekwalificeerde collega’s. Allen met een passie voor de makelaardij en uitgebreide kennis van zaken.

  Alle soorten woningen

  Via Urban Vastgoed verkoopt u alle soorten woningen en in alle mogelijke staten. Aan de woningtypen kunt u denken aan een tussenwoning, appartement of villa. Maar ook zorgen wij voor een zorgeloze verkoop bij:

  • Als u uw woning niet verkocht krijgt

  • Onderhandse verkoop

  • Verkoop met meerdere erfgenamen

  • Verkopen van geërfd huis

  • Woningen in verhuurde staat

  • Verkoop aan huis opkopers

  Heeft u vragen?

  Heeft u vragen of interesse in Urban Vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.